De jaarlijkse paasactie is weer gestart. We gaan met elkaar zoveel mogelijk zakjes met paaseitjes verkopen! De bedoeling is dat je bij je familie, vrienden en buren langs gaat en hen op een lijst in laat vullen hoeveel zakjes met paaseieren van je willen kopen. Ze betalen je dan ook meteen. Eén zakje van 200 gram kost € 3,00. Als je klaar bent met de verkoop dan lever je de bestellijst samen met het geld in bij je trainster. Dit kan tot en met 29 maart. We zorgen dat je dan zo snel mogelijk de zakjes met paaseieren krijgt die je dan nog vóór de paasdagen langs kunt brengen bij de mensen die bij jou besteld hebben. Je krijgt deze week een brief met een inschrijflijst mee waarin precies is uitgelegd hoe de paasactie werkt. De brief staat ook onderaan dit bericht.

De opbrengst van de paasactie willen we dit jaar besteden aan nieuwe toestellen, nieuwe turnkleding en het organiseren van een uitvoering. Dus alle reden om heel erg je best te doen.
Uiteraard kun je ook zelf een prijs te verdienen! De drie meiden of jongens die de meeste zakjes verkopen verdienen een prachtige prijs!