De grote clubactie gaat zaterdag 23 september van start! GVL doet natuurlijk mee! Deze week krijg je tijdens de les je eigen verkoopboekje met je eigen QR-code mee. Dit jaar sparen we voor nieuwe materialen en voor het organiseren van een grote uitvoering. De actie duurt tot 13 november.

Help ons dus mee om samen zoveel mogelijk loten te verkopen.
Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar de clubkas!

LET OP: We snappen dat je het liefst meteen wilt beginnen met verkopen. Maar start niet met de verkoop van loten vóór 23 september. Dan zouden we uitgesloten kunnen worden van deelname.

Voor degene die de meeste loten verkopen zijn er 3 prijzen! Je wint dan een mooie waardebon waar je zelf iets leuks voor kunt kopen. Verkoop jij een Superlot? Dan verdien je er zelf ook nog wat aan! Voor elk verkocht Superlot krijg je als beloning € 5,00. In de brief kun je hier meer over lezen.

Je kunt op verschillende manieren loten verkopen.

  • Verkoopboekje: Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners.
  • QR-code: Iedereen heeft een persoonlijke QR-code. Deze code staat op het verkoopboekje dat je tijdens de training ontvangt. Test vooraf even bij je ouders om te zien hoe dit precies werkt. Deze code kun je heel goed delen via de mail of je eigen social media!
  • Er is ook een QR-code van GVL die iedereen kan gebruiken. Ook deze kun je natuurlijk delen via social media. Als je de algemene QR-code gebruikt staat er niet automatisch dat jij het lot verkocht hebt. Dat kan de koper zelf nog invullen. Anders telt dat lot niet mee in het aantal loten dat je hebt verkocht.
  • Persoonlijke verkooppagina: Op je persoonlijke pagina staan tips om zoveel mogelijk loten te verkopen. Je kunt vanuit die pagina ook direct via Whatsapp, facebook en de mail de link van je eigen pagina aan familie en vrienden sturen. Super makkelijk! De inlogcode en wachtwoord staan op je verkoopboekje, en in de mail die je hebt ontvangen.
  • Online: als je op de button hiernaast drukt kun je online loten kopen. Ook kun je de link naar deze pagina delen via bijvoorbeeld je eigen Facebookpagina, Instagram of Whatsapp. 
    Dit is de link: https://clubactie.nl/lot/gymnastiekvereniging-leeuwarden/405540
  •  Superlot: Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Je kunt een superlot kopen door bij de trainer een formulier op te halen en in te vullen. Het kan ook online via de link: Steun Gymnastiekvereniging Leeuwarden (GVL) met een Superlot – Grote Clubactie

In de onderstaande brief staat alle informatie ook nog uitgebreid beschreven.