Welke lessen worden er gegeven?

Op deze pagina kun je lezen wat de GVL zoal te bieden heeft op gebied van peuter- en kleutergym, turnen en volleybal (zie ook het lesrooster). Nieuwe leden zijn van harte welkom. Inlichtingen? Mail naar: inlichtingen.gvl@gmail.com

Hieronder staat de omschrijving van de diverse sporten die de GVL aanbiedt.
Kijk bij lesrooster waar en wanneer de lessen worden gegeven. Je mag 2 lessen gratis proberen

Peuter / Kleutergymnastiek
Ook peuters en kleuters kunnen bij onze vereniging terecht. Op speelse wijze wordt hen de eerste beginselen van het turnen geleerd. Verschillende bewegingsvormen worden afgewisseld met spel, aangepast aan het ontwikkelingsniveau. Kleutergym is niet alleen uitstekend voor de motorische ontwikkeling van uw kind, maar stimuleert ook het concentratie- en reactievermogen. De ontwikkeling wordt bijgehouden, en als ze bepaalde oefeningen goed kunnen uitvoeren worden ze beloond met het Nijntje Beweegdiploma!!

Turnen
Turnen wordt bij ons gedaan op verschillende niveaus: recreatief is turnen waar iedereen aan mee kan doen of je nu goed of slecht bent in gymnastiek. Als blijkt dat je iets beter bent kun je worden gevraagd voor de ‘Keurgroep’. Turnen wordt dan wat moeilijker en doe je ook mee aan wedstrijden. Turnen is leuk en opwindend. Je wordt er sterk en lenig van.

Tumbling / Springen
De GVL beschikt over een tumblingbaan. Dit is een opblaaskussen in de vorm van een lange mat. Je snapt dat je daar heel veel oefeningen op kunt doen, zonder dat je bang hoeft te zijn om je te bezeren. Bovendien bouw je een behoorlijke conditie op.

Volleybal
Vind je lichaamsbeweging belangrijk, maar zie je turnen niet zo zitten, dan is volleybal misschien een alternatief. Al jaren wordt er bij onze vereniging met veel plezier gevolleybald door een enthousiaste groep volwassenen. Je kunt meedoen op recreatief niveau. Gezelligheid is bij onze volleyballers heel belangrijk, maar uiteraard wordt er ook fanatiek gespeeld.