Paasactie weer van start

Na een jaar te hebben overgeslagen vanwege Corona organiseren we dit jaar weer de paasactie. We vragen iedereen om zakjes met paaseieren te verkopen aan familie, vrienden, bekenden en de mensen bij jou in de buurt. We verkopen dit jaar gevulde paaseieren in melk, puur en wit, in een zakje zit in totaal 200 gram eitjes. Eén zakje kost € 3,00. Met de opbrengst sparen we weer voor nieuwe toestellen en spekken we de kas om iets extra’s te kunnen organiseren.

Hoe werkt het?
Je krijgt van je trainster een lijst waarop je in kunt vullen wie van jou één of meer zakjes met paaseieren wil kopen. Je vult eerst je eigen naam in bovenaan de lijst. Is je lijst vol? Print dan zelf nog een lijst uit of vraag er nog één bij je trainster. Als je zakjes met paaseitjes verkoopt vul je de naam van de koper in, het adres van die persoon en hoeveel zakjes die wil kopen. Dan reken je uit hoeveel diegene moet betalen en vult dat ook in. Daarna reken je contant af. Mensen moeten meteen bij het bestellen betalen. Als je bij jou in de buurt langs de deuren gaat breng dan regelmatig even het geld dat je krijgt thuis. Dan heb je niet teveel geld bij je.

Als je klaar bent met het verkopen van eitjes dan lever je de ingevulde lijst samen met het geld dat je hebt opgehaald in. Doe de lijst en het geld samen in een dichte envelop en schrijf je voor- en achternaam op de envelop, en lever deze in bij je trainster. Zorg ervoor dat het gepast geld is, in de zaal maken we de envelop niet open en er kan geen geld gewisseld worden.   

Je kunt de ingevulde lijst en het geld inleveren tot 2 april.

Als je de lijst hebt ingevuld maken we je bestelling klaar en krijg je ongeveer een week voordat het pasen is alle zakjes die je hebt verkocht. Daarna breng je de zakjes met paaseieren langs bij de mensen die ze van je hebben gekocht.

Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp en heel veel succes!!

Jumbo Els Boek in Zuiderburen heel erg bedankt voor jullie ondersteuning. We zijn er heel erg blij mee!!