Aangepast lesrooster 13 t/m 19 december

Het was weer even puzzelen maar ook voor deze week hebben we weer een lesrooster samengesteld om binnen de mogelijkheden van de coronamaatregelen en beschikbaarheid van de trainers les te geven. Bijgevoegd het lesrooster als bijlage.

Er zijn wel weer wijzigingen ten opzichte van vorige week, dus kijk goed naar het rooster wanneer jouw groep is ingedeeld. Er is deze week helaas geen vervanging gevonden voor het plusuur van de vrijdagavond van 17.30-18.30 uur en voor de springgroep beginners die normaal op dinsdag van 18.45-19.45 uur traint. Voor deze groepen vervallen de lessen deze week.

Voor de laatste week voor de vakantie lukt het niet meer om groepen in te passen, er zijn in die week te weinig dagen/uren beschikbaar omdat het dat weekend al kerst is. Daarom begint bij GVL de kerstvakantie op maandag 20 december.