Aangepast lesrooster ivm corona

Gisteren hebben we u geïnformeerd over de gevolgen van de coronamaatregelen die 26 november van kracht zijn geworden. We kunnen nu alleen les geven tot 17 uur. Door de week betekent dat in de praktijk dat er van 15-17 uur gesport kan worden.

We hebben in de beperkte uren die er zijn een alternatief lesrooster kunnen samenstellen waarbij iedereen in ieder geval 1 uur kan trainen. Dit dankzij de flexibiliteit van de trainers en het feit dat de zalen beschikbaar zijn op de uren die we graag wilden hebben. In tegenstelling tot het bericht van gisteren is het ook gelukt om op donderdag les te kunnen geven. Door de extra mogelijkheden is het globale rooster van gisteren nog behoorlijk gewijzigd. Kijk daarom alleen voor uw zoon of dochter naar het onderstaande lesrooster. We beseffen ons dat de nieuwe dag en tijd wellicht niet voor iedereen goed uitkomt, maar hopen dat u toch in de gelegenheid bent om uw zoon of dochter op de beschikbare tijd naar de les te brengen.

We hebben een lesrooster samen kunnen stellen voor de komende week. Eind deze week zullen we evalueren hoe één en ander loopt en zullen we een rooster voor de 2 weken daarna vaststellen.