Nieuwe coronamaatregelen van kracht

Zoals u ongetwijfeld heeft gehoord zijn er vanaf 6 november weer nieuwe maatregelen ingesteld om verspreiding van het coronavirus te beperken. Uiteraard zal ook GVL zich houden aan deze nieuwe maatregelen. Voor ons betekent dit dat met ingang van 6 november:

  • Ouders/verzorgers niet naar binnen mogen bij de gymzaal. De buitendeur van de gymzaal wordt 5 minuten voor het begin van de les door de trainster open gedaan. Die laat de kinderen binnen. We adviseren u om de kinderen daarom zoveel mogelijk thuis hun gymkleding aan te laten doen en daarover makkelijke kleding aan te trekken.
  • Leden van 18 jaar of ouder worden bij binnenkomst door de trainer/ster gecontroleerd op CTB. Alleen bij een positieve check mag er met de trainingen mee worden gedaan.

Als u hier vragen of opmerkingen over heeft dan verzoeken wij u deze niet aan de trainer te stellen maar hiervoor contact op te nemen met het bestuur via voorzitter@gvleeuwarden.nl.

Meer informatie over de maatregelen kunt u vinden in onderstaande brief.