Bestelmoment voor GVL trainingspak

Je kent het vast al. Het prachtige trainingspak van GVL. Het dragen van een trainingspak is verplicht als je mee doet met wedstrijden en evenementen voor GVL. Je kunt zelf een trainingspak aanschaffen, of je kunt voor de momenten dat het nodig is een pak huren van GVL.

Nu er weer een wedstrijdseizoen voor de deur staat merken we dat mensen weer een trainingspak willen bestellen. Omdat we minimaal 10 trainingspakken in 1 keer moeten bestellen plannen we daarom nu weer een bestelmoment. Dit loopt tot en met 5 november. Maak je geen gebruik van dit bestelmoment dan moet je weer wachten tot een volgend moment dat er weer 10 bestellingen zijn gedaan. Dus wil je zelf een eigen trainingspak, pak dan nu je kans!

Om je eigen trainingspak te bestellen hebben we een aantal dagen gepland waarop je een pak kunt passen. Dit kan op de volgende momenten:

  • Maandag 1 november van 15.30 – 17.00 uur (zaal Kingmastate)
  • Woensdag 3 november van 15.00 – 18.00 uur (zaal Kingmastate)
  • Donderdag 4 november van 16.45 – 18.30 uur (zaal Zuiderburen)
  • Vrijdag 5 november van 15.30 – 17.00 uur (zaal Zuiderburen)

Als je je maat hebt bepaald kun je het bestelformulier inleveren (uiterlijk 5 november), en wordt het pak besteld. De pakken zijn beschikbaar in de maten 116 tot en met XL.

Meer informatie over het bestellen van een trainingspak en het bestelformulier kun je downloaden via onderstaande link.