Vanaf 14 juni trainen we weer in de gymzalen

Nu de coronamaatregelen steeds meer worden versoepeld als het gaat om binnensporten kunnen we weer volwaardig en veilig les geven in de gymzalen. Daarom gaan we vanaf maandag 14 juni weer volledig in de gymzalen trainen. Dat betekent dat we afscheid nemen van onze eigen turntent! Volgende week (dus tot en met vrijdag 11 juni) is de laatste week dat we op de camping aan de Coronaweg les geven. Aan de ene kant is het heel jammer dat we het seizoen niet af kunnen maken op deze bijzondere locatie die toch een beetje als onze eigen plek is gaan voelen. Aan de andere kant is het ook weer fijn om in de vertrouwde gymzalen te gaan trainen. Geniet volgende week nog even volop van het trainen in de turntent, binnenkort komen we met meer informatie over het trainen in de gymzalen.