VANAF MAANDAG 29 MAART GAAN WE WEER TOESTELTURNEN !!!

Het afgelopen jaar was voor het turnen heel vervelend. We hebben nauwelijks met toestellen kunnen trainen. De buitenlessen zijn leuk, maar toch … iedereen mist het échte turnen. En dat willen we jullie heel graag weer aanbieden.

Daarom hebben we een oplossing bedacht om toch volledig les te kunnen geven terwijl we voldoen aan de coronamaatregelen.

Vanaf maandag 29 maart hebben we een grote evenemententent gehuurd waar de toestellen uit de zaal in worden geplaatst. De tent blijft in principe staan tot aan de zomervakantie. De tent wordt geplaatst op Citycamping De Wetterpôlle op de Hemrik aan de Coronaweg 2.

Door tijdens de lessen 3 kanten van de tent open te maken kunnen we les geven terwijl we voldoen aan de coronamaatregelen. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk de lestijden aan te houden die we ook in de zaal hebben. Dat is bijna helemaal gelukt. Hopelijk past dit voor iedereen. Als je echt niet bij een les kunt zijn, laat dit dan weten aan je trainster, dan zoeken we naar een oplossing. Kijk voor meer informatie in deze brief.

Het brengen en halen moeten we natuurlijk ook goed coronaproof organiseren, in het Protocol buiten sporten GVL – 26-3-2021 staat hoe we dit gaan doen. We verzoeken iedereen om daar aan mee te werken. Dan kunnen we er met elkaar een groot succes van maken.

Graag tot volgende week! Wij hebben er weer heel veel zin in.

Bestuur en leiding GVL