Update: geen lessen tot en met 2 maart 2021

Update 2

Het kabinet heeft de maatregelen verlengd tot en met 2 maart. Heel erg jammer maar dat betekent dat we nog langer niet in de zaal  mogen. Het buiten trainen gaat als het weer het toelaat wel gewoon door.

Update 1

Het kabinet heeft de maatregelen verlengd tot en met 9 februari. Tot die tijd kunnen we dus nog geen lessen in de zaal geven. We proberen wel om iedereen elke week 1 uur de mogelijkheid te bieden om buiten te sporten en de conditie op peil te houden.

————————–

Vanavond (maandag 14 december 2021) heeft het kabinet strengere maatregelen afgekondigd om het coronavirus te bestrijden. Eén van die maatregelen is dat er van af dinsdag 15-12-2020 tot en met 19 januari 2021 alle binnensportlocaties dicht gaan. Dat betekent voor GVL dus ook dat we in deze periode helemaal geen les kunnen geven. Onverwacht zijn de laatste lessen van dit jaar dus maandag al geweest.

We vinden het heel jammer dat we het jaar zo plotseling moeten afsluiten en dat we elkaar niet in de zaal fijne feestdagen hebben kunnen wensen. Maar het is niet anders, we zullen aan de regels moeten voldoen. Binnenkort zullen we iedereen nader informeren.

We wensen jullie allemaal ondanks de strengere maatregelen toch hele fijne feestdagen. Pas goed op jezelf en de mensen om je heen. En blijf vooral gezond.

Bestuur en leiding GVL