Ter ere van het 125 jarig bestaan kun je deze unieke hoodie bestellen

 

Je bent lid van een vereniging die nu precies 125 jaar bestaat. Hoe leuk is het dan om een mooie blijvende herinnering aan dit moment te hebben? We hebben daarvoor een prachtige hoodie ontworpen, die je kunt bestellen (klik op de foto om de hoodie beter te bekijken).

Per lid geeft GVL één keer een korting op een hoodie van € 7,50. Je betaalt dan per stuk:

Maat 116 t/m 176: € 17,50
Maat S t/m XXL: € 20,00

Je kunt de hoodie bestellen door dit bestelformulier uit te printen en de gegevens in te vullen. Lever daarna het ingevulde formulier samen met gepast geld in bij de leiding in een gesloten enveloppe. En schrijf ook op de envelop duidelijk je naam en de groep waarin je traint.

Je hoodie wordt gemaakt nadat je bestelling binnen is. Je krijgt je hoodie dan zo snel mogelijk geleverd. Als de voorraad op is kunnen we geen garantie meer geven dat de hoodie geleverd kan worden. We kunnen de prijs van € 17,50 en € 20,00 garanderen tot uiterlijk 5 november. Daarna zal de inkoopprijs van de hoodie waarschijnlijk hoger zijn, en moet je dus ook meer betalen. Als je zeker weet dat je een hoodie wilt hebben stuur dan alvast een ingevuld formulier via de mail aan kleding.gvl@gmail.com. Dan reserveren we alvast een hoodie voor je. Lever vervolgens het ingevulde formulier met het geld in zoals dat hiervoor is beschreven. Daarna is de bestelling definitief.

Vanwege corona is het niet verantwoord om iedereen een hoodie te laten passen met een pas-set. We hebben daarom de maten opgenomen van de hoodie, die staan in de tabel weergegeven. Het is een getailleerde hoodie, houdt daar rekening mee bij het bestellen.

Als je toch twijfelt over de maat dan kun je passen na het maken van een afspraak via kleding.gvl@gmail.com. Als deze past wordt jouw hoodie  meteen apart gelegd speciaal voor jou. Een hoodie die dan niet past wordt 24 uur apart gelegd, daarna is het weer veilig om deze door een ander te laten passen.