GVL 125 JAAR!!

Vandaag bestaat GVL precies 125 jaar. Gefeliciteerd allemaal. Want deze mijlpaal hebben we met zijn allen bereikt. We zijn begonnen als Gymnastiekvereeniging “De jonge Brinio” wat later is veranderd in Gymnastiekvereniging Leeuwarden, waar je niet alleen aan gymnastiek en turnen kunt doen, maar ook volleybal. Nu, 125 jaar later, zijn we nog steeds een levendige vereniging, en daar zijn we supertrots op!! Met ruim 250 leden is GVL één van de grotere verenigingen in Friesland, en onze prestaties zijn aansprekend. Met ieder jaar veel prijswinnaars en ook meerdere Fries Kampioenen. Bij het springgroepen zijn er zelfs al diverse malen Nederlandse Kampioenschappen gehaald.

Door alle coronamaatregelen kunnen we helaas niet een groot feest organiseren om het jubileum te vieren. We zullen het komende jubileumjaar op verschillende momenten aandacht besteden aan dit bijzondere jaar. En vandaag is het eerste moment!! Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een unieke herinnering gemaakt. Je kunt eenmalig een hoodie met het jubileumlogo bestellen.

Video

Hoe krijg ik deze jubileumhoodie?

Vanaf aanstaande maandag krijg je in de zaal een bestelformulier mee. Vul deze in, doe de ingevulde lijst samen met het geld in een gesloten enveloppe met je naam er op, en lever dit in bij de leiding.

De hoodie is verkrijgbaar in de volgende maten (zolang de voorraad strekt):

Kindermaten: 116, 128, 140, 152, 164, 176
Volwassen maten: S, M, L, XL, XXL

Vanwege het jubileum geeft GVL elk lid een korting van € 7,50 op één hoodie. Daardoor kunnen we de prijs laag houden. De betaalt voor een hoodie dan (daar is de korting van GVL al af):

Kindermaten: € 17,50
Volwassen maten: € 20,00

We zorgen dat er de komende week in de zaal van elke maat een hoodie beschikbaar is zodat je de maat die moet bestellen zo goed mogelijk kunt inschatten. En wees op tijd want op=op.