We gaan los – hoe houden we het buiten sporten veilig?

Vanaf woensdag 27 mei is het dan echt zover. We kunnen eindelijk weer met elkaar turnen. Door alle maatregelen wel aangepast en buiten …. maar ook dan is het hartstikke leuk. Het lesrooster hebben jullie eerder deze week gekregen.

We moeten er met z’n allen wel voor zorgen dat we ook een veilige manier kunnen sporten. Vanuit het rijk, de gemeente, NOC/NSF en de KNGU zijn hiervoor allerlei regels voor gesteld. Deze regels hebben we vertaald in een protocol dat voor onze situatie van toepassing is. We vragen iedereen om dit protocol van te voren goed door te nemen, en je aan de regels die hier in staan te houden. Het is er allemaal op gericht om zo weinig mogelijk onnodige contacten te hebben, met zo weinig mogelijk kans om elkaar te kunnen besmetten.

Protocol buiten sporten GVL – 25-5-2020

Als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt om het nog beter te organiseren dan horen we dat natuurlijk graag.

Alvast heel veel plezier allemaal. Het lijkt er op dat het in ieder geval deze week heel mooi weer wordt. Houdt daar rekening mee en smeer jezelf goed in tegen de zon!!