We gaan buiten sporten!!

Ondanks de verruiming van de maatregelen mogen we jammer genoeg nog niet binnen sporten. Maar we hebben een locatie gevonden waar we buiten kunnen sporten. Het zal natuurlijk heel anders zijn dan een gewone les want we mogen de turntoestellen niet mee naar buiten nemen. Daarom hebben de trainsters hele leuke alternatieve trainingen bedacht met de materialen die we wel hebben. Ook het lesrooster kunnen we niet helemaal houden zoals het was, dus wordt dat aangepast. Maar ook al zijn er wat beperkingen, we vinden het belangrijk dat we elkaar weer zien en vooral dat we weer lekker met elkaar kunnen sporten.

We kunnen buiten sporten vanaf woensdag 27 mei tot en met vrijdag 26 juni. Alle lessen worden gegeven op één locatie: een grasveld op het terrein van Korfbalvereniging Leeuwarden.

In deze brief (die ook per mail is gestuurd) staat het aangepaste lesrooster voor de komende weken. Kijk hierin goed naar de tijden waarop je de komende weken kunt trainen. Omdat de voorbereidingen nog niet helemaal klaar zijn staan in de brief nog niet alle details over hoe we één en ander precies organiseren om aan alle voorwaarden te kunnen voldoen. Want de gezondheid van de kinderen en de leiding is natuurlijk het allerbelangrijkste.

Wij hebben er heel veel zin in! Hopelijk zien we jullie volgende week allemaal op het veld.