Paasactie GVL

 

Ook al zijn er geen lessen meer, de verkoop van zakjes met paaseieren gaat wel door. Je hebt hier eerder een mail over ontvangen. Omdat we nu geen lessen meer hebben vraagt dat wel een paar aanpassingen:

• Nu we niet meer in de zaal trainen willen we je vragen om de ingevulde lijst met bestellingen samen met het ingezamelde geld, uiterlijk in de week van 23 maart t/m 27 maart in te leveren op het adres dat in de mail is opgenomen. Eerder mag natuurlijk ook! De bestelling wordt dan klaargemaakt zodat je de zakjes met eieren voor Pasen af kunt leveren
• Heb je nog geen lijst gekregen omdat uw kind er deze week niet was of omdat de lessen al niet meer door gingen? Wilt je dan zelf de bijgevoegde lijst printen om daarop de namen in te vullen aan wie zakjes met eieren zijn verkocht?

Nu verkoop aan de deur niet meer wenselijk is kun je nog steeds op andere manier zoveel mogelijk zakjes verkopen. Bijvoorbeeld aan familie en vrienden via mail, telefoon, app of social media. Je kunt die mensen dan heel makkelijk laten betalen met bijvoorbeeld een tikkie. Hoe creatiever je hierin bent, hoe meer kans dat je veel verkoopt. Voor de drie beste verkopers hebben we een mooie prijs klaar liggen.

We hopen dat je de komende weken nog steeds je best wilt doen om nog steeds een succes te maken van de paasactie. Als GVL hebben we de inkomsten nodig, en de inkoop van de paaseitjes is al gedaan.

Intekenlijst paasactie 2020