Alle lessen en wedstrijden gaan tot en met 6 april niet door

Vandaag hebben de rijksoverheid en het RIVM extra maatregelen aangekondigd in verband met het Coronavirus. Naar aanleiding hiervan heeft ook de KNGU maatregelen genomen en verenigingen geadviseerd hoe te handelen. Dit besluit en het advies van de KNGU kun je bekijken via de onderstaande link. Als bestuur van GVL nemen wij het advies van de KNGU over.
Dat betekent dat met onmiddellijke ingang alle lessen van GVL en alle wedstrijden in ieder geval tot en met 6 april niet door gaan. Wij vinden dit natuurlijk heel erg jammer maar we vinden de gezondheid van onze leden en leiding het allerbelangrijkst. We rekenen op jullie begrip voor dit besluit.
De komende tijd houden we je via social media, de website en via de mail op de hoogte. Als je nog vragen hebt dan kun je deze mailen aan voorzitter.gvl@gmail.com
Bestuur GVL

https://dutchgymnastics.nl/nieuws/coronavirus