Grote clubactie is in volle gang

De Grote Clubactie is in volle gang. GVL doet natuurlijk ook mee en wij willen graag zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is om zoveel loten te verkopen dat we een mobiele valkuil en een lage oefenbalk kunnen kopen!
Help ons dus mee om samen zoveel mogelijk loten te verkopen.
Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Je kunt op verschillende manieren loten verkopen.

  • Verkoopboekje: Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners.
  • Online: als je op de button hiernaast drukt kun je online loten kopen. Ook kun je de link naar deze pagina delen via bijvoorbeeld je eigen Facebookpagina, Instagram of Whatsapp.  Dit is de link:     https://toolbox.clubactie.nl/actie/GVL
  • Superlot: Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht.

In de bijgevoegde brief is alle informatie over het verkopen uitgebreid te lezen.

Voor de lotenverkopers van GVL hebben we ook een 1e, 2e en 3e prijs voor diegene die de meeste loten verkopen! Je kunt dan een mooie waardebon winnen waar je zelf iets leuks voor kunt kopen.

En er is meer. Als je 20 loten (of meer) verkoopt dan krijg je een gratis entreekaart van Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport (voor de voorwaarden zie de brief). Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com. Ook kun je een Nintendo Switch winnen als meedoet aan de Kidsverkoopactie van de Grote Clubactie.