Chantal genomineerd voor Coach/trainer van het jaar

De KNGU heeft landelijk 10 coaches/trainers genomineerd voor de titel Coach/trainer van het jaar. Eén van de genomineerden is onze Chantal!  

Chantal zet zich al 17 jaar met hart en ziel in voor de turnsters van GVL. Ze is de spil van de vereniging en werkt nauw samen met de andere trainsters binnen GVL. Chantal is altijd goed herkenbaar in de zaal … zie je roze op de vloer dan is daar Chantal. Op een professionele manier leert ze de kinderen op elk niveau om het turnen onder de knie te krijgen en stimuleert hen om steeds weer nieuwe dingen te proberen en hun grenzen te verleggen. Plezier in de sport staat hierbij voorop en gaat hand in hand met het leveren van prestaties. Zo zijn verschillende springteams onder leiding van Chantal afgelopen jaar Nederlands Kampioen geworden. Naast het lesgeven en het begeleiden van de turnsters bij wedstrijden neemt ze ook nog eens regelmatig het initiatief om leuke dingen met elkaar te organiseren.

Wij vinden dan ook dat Chantal de titel dubbel en dwars verdient! Wij zijn trots op de nominatie! Help mee om Chantal de dik verdiende titel te laten halen door op haar te stemmen. Ga naar de site van de KNGU (klik op de onderstaande link).

https://dutchgymnastics.nl/trainers-en-coaches/coachtrainer-van-het-jaar-2019/stemmen