WIL JIJ OOK ZO’N UNIEK TRAININGSPAK?

SINDS MEI 2018 HEBBEN WE NIEUWE TRANINGSPAKKEN

In mei 2018 hebben we trots nieuwe trainingspakken voor GVL kunnen presenteren. Als je toen niet meteen een trainingspak hebt besteld dan kun je natuurlijk ook nu nog zo’n prachtig trainingspak bestellen. Stuur dan een mailbericht naar kleding.gvl@gmail.com. Geef je naam, de groep waarin je traint en welke maat trainingsjack en broek je wilt hebben. We geven dan bericht of we een pak nog op voorraad hebben of dat we moeten bestellen. De prijs van een pak is € 55,00.

Op de trainingspakken zijn zes sponsoren opgenomen, dit zijn: Auto Hofstra Leeuwarden, De Beurs ICT, Faber Audiovisuals,  Faber Makelaardij, MUTA sport en Orange Gas. Wij bedanken iedereen enorm voor de ondersteuning van GVL.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto’s zie je van links naar rechts met trainingspak aan: Iris, Roos, Amber, Elma, Elise en Karlijn. Op de achterste rij staan de sponsoren die al langer betrokken zijn bij GVL. Van links naar rechts zijn dat: Douwe Hofstra (Auto Hofstra Leeuwarden), Minke Jager (Faber audiovisuals), Dennis de Beurs (De Beurs ICT) en Klaas Faber (Faber Makelaardij).