Programma onderlinge wedstrijden 8 juli 2017

Zaterdag 8 juli is het zover. De onderlinge wedstrijd van GVL in het Kalverdijkje. Er zijn heel veel meisjes en jongens die meedoen, het wordt dus een sportieve en gezellige dag.

De eerste wedstrijd begint om 8.30 uur (om 8.00 uur aanwezig), de laatste wedstrijd is om 16.30 uur afgelopen.
Het volledige programma van alle wedstrijden, en de indeling van de groepen zijn hieronder bijgevoegd. Wees een half uur voor het begin van je wedstrijd aanwezig.

De kleuters laten hun talenten zien van 12 tot 13 uur. De kleuters ook graag een half uur van te voren aanwezig zijn.

De prijsuitreiking van alle wedstrijden is aan het eind van de dag. We verwachten iedereen hiervoor in turnkleding weer in het Kalverdijkje om 16.30 uur.
Dan wordt ook de clubkampioen van 2017 bekend gemaakt, dat is de turnster met de hoogste score van de dag.  

Bij het samenstellen van het programma was het uitgangspunt dat de recreatiegroepen in de middag zouden turnen. Dit hebben we vanwege de grote groepen in combinatie met de beschikbaarheid van juryleden moeten verplaatsen naar de ochtend. Als we dat niet hadden gedaan was de laatste wedstrijd pas om 19.30 uur klaar geweest. Kijk dus goed voor je begintijd naar het programma.

Ga hier naar: groepsindeling kleuters 8 juli 2017
Ga hier naar: programma en groepsindeling OLW 8 juli 2017 (def)

NOOT: het programma is 2-7-2017 op één onderdeel aangepast. Het groepje instap RF D5 met Eva Smit, Robine van As, Mirthe v/d Wal, Ruby Binnema, Denise Bambo en Carlijn Wolf stond in twee wedstrijd 1 en 2 ingedeeld. De indeling in wedstrijd 1 vervalt, deze meisjes turnen in wedstrijd 2.

Graag tot zaterdag 8 juli!