Vervanging Chantal tijdens zwangerschap

Vanaf 25 januari gaat juf Chantal met zwangerschapsverlof voor een periode van 16 weken. Voor haar het begin van een nieuwe periode in haar leven, en voor GVL een periode waarin we het tijdelijk zonder Chantal moeten stellen. Gelukkig is dat tijdelijk, na het verlof komt Chantal gewoon weer terug!

Alle lessen gaan tijdens het verlof natuurlijk gewoon door! Het is ons gelukt om goede vervangers te vinden. Voor een groot deel zijn dat dames van onze eigen vereniging, met daarnaast een aantal trainers van andere verenigingen. In de bijgevoegde brief is het schema met vervangers opgenomen, dit gaat in vanaf 25 januari. Brief vervanging tijdens zwangerschapsverlof.

Wij zijn er van overtuigd dat deze vervangers, ondersteund door de vaste hulpen, er voor zullen zorgen dat de lessen op een leuke manier door kunnen gaan en dat de kwaliteit van de lessen op peil blijft. We wensen iedereen daarbij heel veel plezier en succes.