Decorstuk spookkasteel te koop

Gymnastiekvereniging Leeuwarden biedt een prachtig spookkasteel aan dat gebruikt is als decorstuk. De toren van het kasteel heeft een doorsnede van circa 1,8 meter en een hoogte van circa 6 meter. De zijbeuken zijn circa 3,3 meter lang en de top van het dak is circa 4 meter hoog. Het kasteel kan in 6 gedeelten uit elkaar worden gehaald voor vervoer. In de zijbeuken en de toren kan verlichting geplaatst worden, wat een erg mooi effect heeft (de verlichting is niet inbegrepen). Het kasteel is gemaakt van regelwerk en kunststof bekleding, en daarom erg licht van gewicht. Het kasteel mag weg voor elk aannemelijk bod, de opbrengst komt ten goede aan onze clubkas. Het kasteel moet wel zelf worden opgehaald uit Leeuwarden. http://www.marktplaats.nl/a/hobby-en-vrije-tijd/feestartikelen/m985748859-decorstuk-spookkasteel.html

undefined