Informatie uitvoering morgen

We krijgen zo nu en dan vragen over de opvang van de kinderen bij de uitvoering zaterdag. Dit gaat als volgt.
In de ochtend staat er voor de kinderen een aantal dingen op het programma. Zo gaan ze hun oefeningen en dansje tijdens de generale repetitie doen, wordt hun haar en make-up gedaan, en oefenen ze de einddans. Daarna mogen ze nog even lekker naar huis. Ondertussen maakt ons team van vrijwilligers alles verder klaar voor de uitvoering. Om half drie moet iedereen weer in het Kalverdijkje aanwezig zijn. Graag in de tussenliggende tijd wel voorzichtig omgaan met het haar en de make-up. Een ongelukje kan gebeuren, maar er is voor de uitvoering geen tijd meer om alle kinderen opnieuw te schminken en te kappen. Omdat het achter de schermen erg druk is mogen ouders niet mee naar de kleedkamers. De kinderen worden bij de deur opgevangen en begeleid door de leiding, hulpjes en vrijwilligers.

We hopen dat het zo duidelijk is. Graag tot zaterdag!