Gonda Boringa nieuw bestuurslid evenementen

Nadat ze zich een aantal jaren met veel plezier heeft ingezet voor GVL als bestuurslid Evenementen heeft Hennie Smedinga het stokje over gedragen aan Gonda Boringa-Muijskens. Hennie kon haar bestuursfunctie (tot haar eigen spijt) helaas niet meer combineren met haar werk en andere hobby’s en moest keuzes maken. We bedanken Hennie hartelijk voor haar inbreng en enthousiasme de afgelopen jaren.

Met ingang van 1 juli is Gonda door het bestuur als bestuurslid Evenementen geïnstalleerd. Gonda is erg goed bekend met GVL …. ze is al jarenlang vrijwilliger. We zijn erg blij dat zij nu ook bereid is om zich nu als bestuurslid voor ons in te zetten. We wensen Gonda heel veel plezier met haar nieuwe functie. Als u leuke ideeën heeft voor evenementen of andere activiteiten dan kunt u Gonda mailen via evenementen.gvl@gmail.com.