Roosterwijzigingen 17 en 18 maart

In verband met de provinciale verkiezingen kunnen we dinsdag 17 en woensdag 18 maart niet gebruik maken van de zaal aan de Kingmastate en de Galamastins. Hierdoor wijzigen voor een aantal lessen de locatie, en een aantal lessen vervalt helaas omdat er dan geen vervangende zaal beschikbaar is. Het schema is als volgt:

Dinsdag 17 maart: Keurgroep van 16.45u – 18.45u verplaatst naar de zaal van OBS De Sprong (Archipelweg) De lessen na 18.45 uur vervallen.

Woensdag 18 maart: Groep van 15-16 u verplaatst naar OBS De Sprong (Archipelweg) Groep van 16-17 u verplaatst naar OBS De Sprong (Archipelweg) Groep van 17-18 u gaat naar een uur eerder en verplaatst naar OBS De Sprong (Archipelweg) (traint dus mee met de groep van 16-17 uur) De lessen na 18 uur vervallen.

Adres OBS De Sprong: Johan de Walestraat 1 (vlakbij de Archipelweg)

Vanaf donderdag 19 maart zijn de lessen weer volgens het normale rooster.