Zeskamp op 6 september a.s.

Hallo allemaal,

De lessen na de vakantie zijn weer gestart! En dat niet alleen, we zijn ook al druk bezig met de voorbereidingen voor de eerste activiteit van ons jubileumjaar. Op 6 september openen we met z’n allen op feestelijke wijze het seizoen.

Zaterdag 6 september starten we om 14.00 uur met een groot zeskamp. De zeskamp is voor alle leden vanaf zes jaar en meedoen is gratis. Na de zeskamp, om 18.00 uur, staat er een barbecue op het programma. Niet alleen leden, maar ook ouders mogen aanschuiven bij de barbecue. Voor de barbecue vragen we een kleine bijdrage; leden €5,00, ouders/begeleiders en andere niet-leden € 7,50.

Na de barbecue is er voor de leden die het leuk vinden ook nog een avondprogramma. Voor de leden tot 12 jaar wordt er een vossenjacht gehouden. Leden die ouder zijn dan 12 jaar hebben de mogelijkheid om mee te doen aan een spectaculaire nachtwandeling! Wie durft dit aan? Na de vossenjacht en de spectaculaire nachtwandeling zullen we de avond afsluiten met een kampvuur.

Als klap op de vuurpijl kunnen leden vanaf acht jaar blijven overnachten! We overnachten met z’n allen in een grote legertent; één groot feest! ’s Ochtends sluiten we met elkaar af met een ontbijt en rond 11.00 uur zit het feest er op. Voor het overnachten vragen we een kleine bijdrage van € 5,00 (inclusief ontbijt). De locatie waar we alles houden wordt in de volgende brief bekend gemaakt.

Wij zijn nog op zoek naar ouders die ons willen helpen. Wilt u samen met ons zorgen voor een feestelijke seizoensopening, geef u dan middels het antwoordstrookje (zie brief) op.

Mocht het slecht weer zijn op 6 september, dan kan de openingsactiviteit helaas niet doorgaan. Houd de site en Facebook in de gaten! Meer informatie ontvangt u in een tweede brief in de week voor 6 september.

Voor vragen kunt u mailen naar jeen.gonda@chello.nl.

Brief zeskamp 2014 – Deze wordt deze week tijdens de lessen uitgedeeld.