Serious Request

Wij komen in actie voor Serious Request!

Gymnastiekvereniging Leeuwarden zet een actie op om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Serious Request. In de week 9 tot en met 13 december gaan we verschillende recordpogingen proberen te halen. Voor deze recordpogingen zijn wij op zoek naar sponsoren. Deze sponsoren kunnen je ouders, familie, buren enz. zijn. Probeer zoveel mogelijk sponsoren te krijgen. Alle kleine beetjes helpen. U kunt sponsoren met een vast bedrag per recordpoging. Er zijn verschillende recordpogingen:

– Zoveel mogelijk koprollen, radslagen, salto’s, flick-flacken enz. in één uur.
Elke groep krijgt een eigen record.

In het kort:

In de week van 9 tot en met 13 december vinden de recordpogingen plaats tijdens de les. Neem je sponsorlijst en sponsorgeld mee tijdens je recordpoging. Ouders zijn tijdens de les welkom, kom uw dochter of zoon aanmoedigen! In de week van 23 december maken we het eindbedrag bekend. Veel succes allemaal en sponsoren bedankt!

P.s: Jullie krijgen tijdens de les een brief mee met een sponsorlijst plus de informatie.