In herinnering – Peter Dijkstra

Op zaterdag 24 augustus hebben we helaas afscheid moeten nemen van Peter Dijkstra. Hij overleed op 20 augustus op de veel te jonge leeftijd van 41 jaar na een heel kort ziekbed.

Peter was een zeer bekend gezicht binnen onze vereniging. Hij is een aantal jaren bestuurslid geweest, en hij zette zich nog altijd met vol enthousiasme in bij evenementen en uitvoeringen. Peter was een warm mens en straalde altijd heel veel plezier en energie uit. En hij had ook altijd wel even tijd voor een gezellig praatje, of om de boel met een spontane actie op stelten te zetten.

Wij zullen Peter heel erg missen binnen de vereniging en zullen hem nooit vergeten.

Peter zette zich vanuit zijn werk met hart en ziel in voor jongeren. Hij werkte bij het behandelcentrum Woodbrookers. Omrop Fryslân heeft in mei 2011 een portret gemaakt van Peter waarin hij vertelt over zijn werk. Dit portret geeft een heel mooi beeld van hoe Peter als persoon was. Warm, betrokken en vol passie voor mensen.  Op you tube is het filmpje te vinden als je zoekt op woodbrookers.

Peter Dijkstra - Woodbrookers