NIEUWE TRAININGSPAKKEN – BESTEL KOMENDE WEEK (WEEK 21)

MET TROTS PRESENTEREN WIJ ONZE NIEUWE TRANINGSPAKKEN

Wij zijn heel erg blij en trots dat wij nieuwe trainingspakken voor GVL kunnen presenteren. De huidige pakken waren aan een opfrisbeurt toe. Door de fantastische hulp van sponsoren is het gelukt om dit voor elkaar te krijgen. Hierdoor kun je volgende week een prachtig nieuw trainingspak bestellen met een mooie korting en kunnen wij nieuwe huurpakken aanschaffen.

Er zijn vier sponsoren die al langer betrokken zijn bij GVL. Dit zijn: Auto Hofstra Leeuwarden, De Beurs ICT, Faber Audiovisuals en Faber Makelaardij. Daarnaast zijn MUTA sport en Orange Gas sponsoren voor de nieuwe pakken. Wij bedanken iedereen enorm voor de ondersteuning van GVL.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto’s zie je van links naar rechts met trainingspak aan: Iris, Roos, Amber, Elma, Elise en Karlijn. Op de achterste rij staan de sponsoren die al langer betrokken zijn bij GVL. Van links naar rechts zijn dat: Douwe Hofstra (Auto Hofstra Leeuwarden), Minke Jager (Faber audiovisuals), Dennis de Beurs (De Beurs ICT) en Klaas Faber (Faber Makelaardij).

Als je zelf zo’n prachtig trainingspak wilt passen en bestellen dan kan dat op de volgende momenten:

        Dinsdag 22 mei van 18.45 – 20.15 uur (zaal Kingmastate)
        Woensdag 23 mei van 15.30 – 17.30 uur (zaal Kingmastate)
        Vrijdag 25 mei van 15.30 – 17.30 uur  (zaal Zuiderburen)
        Vrijdag 25 mei van 18.30 – 20.15 uur (zaal Galemastins)

Meer informatie kun je vinden in deze brief.